Klantenservice

Contact

Contacteer ons via email

Hier kan je jouw vraag stellen over een product of reparatie.

  Bel ons

  +32 15 649 493

  Klantenservice

  Maandag: 10:00 – 17:00
  Dinsdag: 10:00 – 17:00
  Woensdag: 10:00 – 17:00
  Donderdag: 10:00 – 17:00
  Vrijdag: 10:00 – 17:00
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

  Verzending

  Bij Foniparts kun je profiteren van gratis verzending bij bestellingen boven €30. Tijdens het afrekenproces kun je gemakkelijk je gewenste verzendmethode selecteren. Bovendien wordt elke bestelling boven €30 altijd gratis verzonden met Track & Trace, zodat je de levering kunt volgen. Bestel je voor 17:00 dan zal je pakket de eerst volgende dag aangeboden worden. 

  Vervoerders

  Bij BPost word je pakket éénmaal aangeboden binnen voor levering. Als je onverhoopt niet thuis bent op het moment van levering, wordt het pakketje veilig bewaard op een afhaalpunt. Je kunt het pakket op je gemak ophalen wanneer het jou uitkomt. Doorgaans worden bestellingen van Bpost de eerst volgende werkdag aangeboden nadat je een bestelling hebt geplaatst.

  Ruilen en retourneren

  Herroepingsrecht

  Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Dit kan op een duidelijke manier gebeuren, bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail. U kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken om ons te laten weten dat u afziet van uw aankoop. Hoewel het gebruik van dit formulier niet verplicht is. U heeft 14 dagen na ontvangst van de goederen de tijd om ons op de hoogte te brengen van uw herroeping. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om de goederen aan ons te retourneren.

  Let op dat u alleen aansprakelijk bent voor eventuele waardevermindering van de goederen als gevolg van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

  Hoe retourneer ik mijn product

  1. Verpak het product stevig en retourneer deze in de originele en onbeschadigde verpakking.
  2. Print het retourformulier en stop deze in de verpakking. Geen printer bij de hand? Schrijf het retournummer dan duidelijk op de voorkant van het pakket.
  3. Frankeer het pakket voldoende. Je vindt hier de frankeringstarieven voor Nederland en hier de frankeringstarieven voor België.

  Stuur je een onderdeel terug? Dan is het belangrijk dat je alleen het onderdeel opstuurt (zonder het device).

  Terugbetaling bij geretourneerde producten

  Als je besluit de overeenkomst te herroepen, zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je herroepingsmededeling, terugbetalen. We kunnen echter wachten met de terugbetaling totdat we de geretourneerde producten hebben ontvangen.

  Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet terugbetaald. De terugbetaling zal plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere betaalmethode. In ieder geval zullen er geen kosten worden berekend voor de terugbetaling.

  Ons retouradres

  Fonifix
  Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
  2800 Mechelen
  België

  Betaalmogelijkheden

  Bancontact is de meest gebruikte online betaalmethode in België. Maar liefst 150.000 online bestellingen worden met deze betaalmethode per dag betaald. Meer dan 80% van de (Belgische) webshops accepteert Bancontact. Wanneer een consument met Bancontact betaalt, wordt er geld van de bankrekening via de online Bancontact omgeving overgemaakt. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd en kan de betaling niet meer teruggedraaid worden. Het principe is dus gelijk aan de iDEAL betaalmethode.

  Als een toonaangevende creditcardmaatschappij wereldwijd, biedt Visa een veilige en gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheid voor jouw online aankopen. Met Visa geniet je van uitgebreide aankoopbescherming, waardoor je je geld terugkrijgt in het geval dat je bestelling niet wordt geleverd, beschadigd aankomt of als je een verkeerd artikel ontvangt. Bovendien biedt Visa flexibiliteit doordat je aankopen op krediet kunt doen en later kunt betalen. Kies voor Visa en ervaar wereldwijde acceptatie, betrouwbaarheid en het gemak van online winkelen.

  Als een wereldwijd erkende creditcardmaatschappij, biedt Mastercard een veilige en handige betaalmethode voor jouw online aankopen. Met Mastercard geniet je van aankoopbescherming, waardoor je jouw geld terugkrijgt als jouw bestelling niet wordt geleverd, beschadigd aankomt of wanneer je een onjuist artikel ontvangt. Daarnaast biedt Mastercard de flexibiliteit om aankopen op krediet te doen, waarbij je de betaling op een later tijdstip kunt voldoen. Kies voor Mastercard en geniet van wereldwijde acceptatie, betrouwbaarheid en gemak bij het winkelen.

  Bij BPost word je pakket éénmaal aangeboden binnen voor levering. Als je onverhoopt niet thuis bent op het moment van levering, wordt het pakketje veilig bewaard op een afhaalpunt. Je kunt het pakket op je gemak ophalen wanneer het jou uitkomt. Doorgaans worden bestellingen van Bpost de eerst volgende werkdag aangeboden nadat je een bestelling hebt geplaatst.

  Locaties

  Antwerpen

  Nationalestraat 99
  2000 Antwerpen

  Openingsuren

  Maandag t.e.m. zaterdag: 10u00 tot 18u00

  Mechelen

  Onze-Lieve-Vrouwestraat 39
  2800 Mechelen

  Openingsuren

  Maandag t.e.m. zaterdag: 10u00 tot 18u00